23 de mayo de 2024

Actualizacion tablas salariales 2022

2 minutos de lectura

Companyes i companys,
Ahir es va produir una reunió de la comissió negociadora del conveni amb l’objectiu, per part nostra, de desencallar d’una vegada l’actualització dels salaris de 2021. Aquest ha estat la nostra prioritat tan bon punt vàrem conèixer la sentència del TSJ que ens donava la raó.
Lluny del que seria de normal, la reunió va ser una continuació de les anteriors, amb una UPM irresponsable que volia utilitzar la reunió per guanyar en una acta el que havia perdut estrepitosament al jutjat.
Sindicalment, no estàvem disposades a renegociar cap aspecte relacionat amb el contingut de l’article 41, i així ho vàrem manifestar al plenari, on inclús va haver-hi moments en els quals la reunió va estar a punt d’acabar de forma precipitada.
Finalment i amb l’ajut de la presidència del conveni, vàrem ser capaces de signar un acord d’actualització dels salaris 2021 amb el 4%; amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2022; amb la salvaguarda que aquestes quantitats no poder ser absorbides ni compensades a excepció d’aquelles quantitats anticipades amb motiu de l’article 41; i per últim vàrem facultar a la presidència del conveni per registrar l’acord avui mateix.
Amb aquest acord, les empreses ja poden avui mateix regularitzar els salaris amb tota seguretat jurídica, i així, les persones treballadores poden rebre ja el que és seu.
Encara queda feina per fer; és temps de lluitar pel nostre conveni col·lectiu. Una lluita que serà encara més dura que aquesta que acaben de fer. Necessitem estar activades per guanyar la batalla de classe que suposa la negociació del conveni que comença el pròxim 12 de juliol.

per cridar ben fort que:
ÉS HORA DE CONVENI!!

*comunicat numero 3 de ccoo conveni del metall de Barcelona

Actualitzacii-taules-salarials-20214

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puede que te hayas perdido